top of page

lör 11 feb.

|

VIDA Arena

Champions of Rock

I februari är musikalstjärnan Peter Johansson tillbaka i VIDA Arena med storsuccén Champions of Rock. Återigen får vi äran att höra honom bjuda på unika tolkningar av Queens enorma låtskatt. Denna gång tillsammans med West End-kollegan Jenna Lee-James och en stor Joyvoice-kör.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Champions of Rock
Champions of Rock

Time & Location

11 feb. 2023 19:30

VIDA Arena, Storgatan 86, 352 46 Växjö, Sverige

About the Event

Efter tre utsålda Sverigeturnéer med hundratusentals besökare är Champions of Rock tillbaka. Våren 2023 äntrar Peter Johansson landets största arenor och bjuder på unika tolkningar av Queens odödliga musik. På scen möter vi Peters West End kollega Jenna Lee-James som gästsolist och nytt för i år är att showen växer med en stor kör från hyllade Joyvoice. Arenaturnén har premiär den 3 februari 2023.

Champions of Rock är en arenaupplevelse utöver det vanliga och har under tre utsålda Sverigeturnéer förtrollat hundratusentals besökare. 2023 är det dags igen. Ackompanjerad av fullt band kommer Peter Johansson att bjuda på det bästa av Queen. Med över 1500 spelningar av rockmusikalen We Will Rock You klassas han som Sveriges främsta framförare av bandets enorma låtskatt.

På scen tillsammans med Peter får vi även se Jenna Lee-James, som är en av West End's starkast lysande stjärnor. Hon har medverkat flera musikaler och är känd från bland annat Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, 20th Century Boy samt Street of Dreams – The Coronation Street years. Hon har också turnerat världen runt med Hugh Jackman på hans världsturné The Greatest Showman.

Dessutom växer showen denna gång med en stor Joyvoice-kör på scen, som kommer att göra Champions of Rock till något som inte tidigare skådats.

Share This Event

bottom of page